Nog even afpassen en het maatpak zit perfect...
Eerst nemen we alle maten op en bespreken we het uiteindelijke model aan de hand van een pasmodel. Uw maatpak wordt uiteindelijk gemaakt in de door u uitgekozen stof. Onze pakken, jasjes en broeken zijn daarmee uniek en speciaal voor u geheel op maat gemaakt.

Een maatpak voor dames

Elegant, vrouwelijk en perfect passend

Vrouwen kunnen bij Domhoff terecht voor een elegant, vrouwelijk en perfect passend maatpak. Het Domhoff maatpak is volledig naar maat, voorzien van persoonlijke wensen en gesneden naar uw eigen figuur. Wij geven u daarbij ook graag een persoonlijk kleding- of kleurenadvies.

Ideaal voor zakenvrouwen die zich graag een naar maat gesneden maatpak, jasje, rok, pantalon of overjas willen laten aanmeten. Maar uiteraard bijvoorbeeld ook voor de vrouw die zich wil onderscheiden, weinig tijd heeft, een uniek jasje wil hebben bij die ene jurk of een mooie damessmoking naar maat wil hebben. Met een Domhoff pak bent u verzekerd van een perfecte uitstraling bij iedere gelegenheid.

Onze maatpakken zijn door onze generaties lange ervaring in het vak van maatkleermakers voorzien van een zeer deskundig en persoonlijk advies over stoffen, modellen en kleuren. Door ons vakmanschap garanderen wij u de hoogste kwaliteit en een uniek draagcomfort.

Hieronder een paar voorbeelden van ons maatpak. Naast onze zeer uitgebreide stoffencollecties heeft u ook een bijna onbeperkte modelkeuze; single- of double-breasted, kort of lang jasje, getailleerd tot ruim vallend jasje, pantalons á la Marlène Dietrich tot nauwsluitende pantalons, korte of lange bijpassende rokjes. De pakken zijn afgewerkt met de door u uitgekozen persoonlijke details en voeringen die - indien gewenst - zijn afgezet met bies of kant.

Samen met u komen wij iedere keer tot een uniek maatpak of jasje. Gecombineerd met een blouse op maat bent u verzekerd van een perfecte en elegante uitstraling.

De prijs voor een maatpak (jasje met broek of rok) is vanaf € 1.075.

Stijlvol en perfect op uw figuur gesneden.

Meer informatie?
Afpraak maken?
Klik hier

Domhoff travelling tailors - We'll suit you nicely
Tel. +31 (0)23-536 05 81
Email