Voor een avond uit in stijl of een officiële gelegenheid
Voor een avond uit in stijl of een officiële gelegenheid

Formal wear

Smoking, jacquet of rokkostuum

Bij Domhoff kunt u bij uitstek terecht voor de formele kant van uw garderobe. Zo kunnen wij u een perfect zittende smoking (dinner jacket), jacquet (morning coat) of rokkostuum (tails) aanmeten.

Bij een smoking heeft u keuze uit prachtige dunne stoffen in diverse kleuren. Daarbij kunt u denken aan traditioneel zwart en midnight-blue of off-white. Tevens hebben wij voor een smoking een heel bescheiden visgraat. Ook maken wij op verzoek van klanten het jasje van de smoking van bepaalde fluweelstoffen in bijvoorbeeld groen of rood of bepaalde Schotse tartans. Heeft u specifieke wensen dan kunt u bij ons terecht.

Een jacquet in zwart of grijs voor huwelijken en andere gelegenheden, graag maken wij er voor u een op maat. Een één- of tweerij vest in grijs of iedere andere gewenste kleur hoort hier beslist bij. Voor de broek heeft u bij ons keuze uit gestreepte grijs met zwarte stoffen maar ook een Schotse ruit, een ‘Prince-of-Wales-check’ is uiteraard mogelijk.

Zeker niet alleen voor heren!Zeker niet alleen voor heren!

Het dragen van een rokkostuum is tegenwoordig voor een man werkelijk iets bijzonders. Voor een rokkostuum hebben wij keuze uit diverse zwarte stoffen. Het rokkostuum is éénrijig en ook hierbij zijn de revers met zijde gevoerd en is de broek aan de buitenzijde afgezet met dubbele galons. Bij een rokkostuum maken wij indien gewenst een vest van witte piqué.

Dames-smoking

Ook voor dames maken wij graag een smoking op maat voor avondfeesten en officiële gelegenheden. U heeft keuze uit prachtige dunne wollen en zijden stoffen in diverse kleuren. Naast de kleuren zwart, midnight-blue, wit of off-white kunt u als vrouw ook denken aan andere meer opvallende kleuren. Voor al uw specifieke wensen kunt u bij ons terecht.

De smoking wordt gedragen met een bijpassende blouse. Ook hiervoor geven wij u graag advies.

Meer informatie?
Afpraak maken?
Klik hier

Domhoff travelling tailors - We'll suit you nicely
Tel. +31 (0)23-536 05 81
Email