Grote keuze in stoffen voor shirts en blouses.
Ook voor shirts en blouses bieden wij een grote keuze in hoogwaardige stoffen; met zowel traditionele als modieuze kleuren en dessins.

Maatwerk in shirts en blouses

Shirts op maat

Maatwerk-shirt

Natuurlijk kunt u bij Domhoff ook terecht voor uw shirts op maat. Wij kunnen u uitstekend adviseren bij het kiezen van shirts die goed combineren met uw maatpak.

In korte tijd worden uw maten vakkundig opgenomen teneinde u een perfect passend shirt te kunnen bieden. Door een ruime keuze aan vele 100 % katoenen en linnen stoffen (effen, gestreept, geruit, visgraat, etc.) en verschillende boorden en manchetten en persoonlijke details, kunt u uw shirts naar eigen wens samenstellen.

Met een shirt op maat bij uw maatpak kunt u zich optimaal presenteren. Een compleet geheel waarin u zich bijzonder comfortabel zult voelen.

U kunt bij ons terecht voor een maatshirt vanaf € 135, afhankelijk van de stofkeuze en met een minimum van drie stuks.

Blouses op maat

Maatwerk-blouse

Ook vrouwen kunnen bij hun maatpak blouses op maat laten maken, geheel naar eigen wens en met ook hier een zeer ruime keuze aan stoffen.

Als vrouw kunt u ook kiezen voor diverse vrouwelijke boorden en manchetten, kort of juist lang, getailleerd of wijd, met ronde of rechte zoom. Ook een contrastboord of -manchet in een stof naar keuze is mogelijk.

Hiermee kunnen wij voor u een comfortabele en elegante blouse creëeren.

De prijs voor een blouse is afhankelijk van de stofkeuze en is vanaf € 130 euro en met een minimum van drie stuks.

 

Meer informatie?
Afpraak maken?
Klik hier

Domhoff travelling tailors - We'll suit you nicely
Tel. +31 (0)23-536 05 81
Email