Handgemaakt pak, desgewenst ook voorzien van ons Domhoff-knipje zoals op dit  voorbeeld.

Nieuws

Nieuwe collectie zomerstoffen 2013

De nieuwe voorjaar- en zomerstoffen zijn net weer binnen. Veel keuze in linnen- en cool wool stoffen. Mooie kleuren en dessins. Graag komen wij de collectie bij u thuis of op kantoor tonen.

Handgemaakt pak

Een pak volledig met de hand gemaakt, terug van weggeweest! Niet geplakt en met uiterste persoonlijke zorg voor u vervaardigd. Graag adviseren wij u over de specifieke eigenschappen van een handgemaakt pak en de extra mogelijkheden die een met de hand gemaakt pak biedt.

Binnenkort een bruiloft? Domhoff biedt uitkomst.

Het huwelijk naar klassiek recept. Hieronder vindt u een artikel over Domhoff in het Magazine Heerlijkheid. 'Dresscode' voor de bruidegom. Klik hier voor meer informatie over het leven op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Domhoff ook thuis in huwelijkskleding

Ingeborg Domhoff-Van Walree
Ingeborg Domhoff-van Walree

Maatpakken voor dames

Domhoff maakt al jaren ook pakken voor dames. Om aan de toenemende vraag van vrouwen naar maatpakken te kunnen voldoen, voorziet - naast Jan Domhoff - nu ook Ingeborg Domhoff-van Walree sinds eind augustus 2008 dames van mooie en tijdloze maatpakken.

Nieuwe website

Domhoff travelling tailors is al bijna 10 jaar aanwezig op internet. Onze website is in die tijd wel regelmatig aangepast, maar het werd tijd voor een echt nieuwe opzet. Deze nieuwe website biedt veel meer informatie over onze werkwijze, dienstverlening en achtergrond, in een modern jasje. Voor liefhebbers van digitale nostalgie blijft de oude website nog wel bereikbaar.

Expositie Modepaleizen-Fashion Palaces 1880-1960

Tentoonstelling Amsterdams Historisch Museum

Temidden van andere grote modehuizen uit het verleden stond in 2007 het interieur van de voormalige kleermakerij van Domhoff in het Amsterdams Historisch Museum tentoongesteld. De opstelling was compleet met de bewaard gebleven art-deco meubelen uit de kleermakerij aan de Herengracht te Amsterdam. Later in het jaar is de tentoonstelling ook gehouden in het Gemeentemuseum te Den Haag. Hier vindt u meer informatie en videofragmenten met Jan Domhoff sr en Jan Domhoff jr over deze periode, die ter gelegenheid van de expositie werden gemaakt.

Domhoff in the Big Black Book
Klik op het plaatje om een grotere versie te openen in een nieuw venster.

In de pers

Domhoff travelling tailors wordt vermeld in The Big Black Book. In diverse landen is The Big Black Book al een instituut. De Amerikaanse uitgave is de oerversie. In Nederland wordt de stijlgids uitgegeven door uitgeverij Readershouse/Hearst, onder auspiciën van bladenmakergoeroe Hans Verstraaten. De gids zal tweemaal per jaar verschijnen. Deze stijlencyclopedie is te koop in kiosk en boekhandel voor 4,95 euro.

Activiteiten

Wings of Support is een initiatief van vliegend personeel van de KLM en Martinair. Getracht wordt kinderen in landen waar de KLM en Martinair op vliegen te helpen aan onderdak en onderwijs. Wings of Support ontvangt tegenwoordig ook steun van verschillende bedrijven en particulieren buiten de KLM. Domhoff travelling tailors stelde onlangs een op maat te maken pak ter beschikking voor een sponsorveiling, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Wings of Support.

 

Meer informatie?
Afpraak maken?
Klik hier

Domhoff travelling tailors - We'll suit you nicely
Tel. +31 (0)23-536 05 81
Email