Onbeperkte keuze uit de mooiste stoffencollecties.
Wij bieden u een onbeperkte keuze uit de mooiste collecties van gerenommeerde stoffenhuizen uit o.nder meer Schotland, Engeland en Italië.

Stijlvol en “aaibaar”

Naast het vakmanschap bij de maatvoering is één van de grote voordelen van het door Domhoff vervaardigde maatpak, de uitgebreide stofkeuze. De stof waarmee uw maatpak wordt gemaakt zal uw uitstraling en dat van uw pak sterk beïnvloeden.

Wij kunnen u met onze collecties van Harrisons of Edinburgh, Holland & Sherry, Zegna, Scabal en andere een grote verscheidenheid aan dessins en kwaliteiten aanbieden. Van smalle tot brede strepen en visgraten en birdseye's tot verschillende soorten ruiten.


Ermenegildo Zegna, Harrisons of Edinburgh, Holland & Sherry, Scabal

Een mooi op uw maat gesneden maatpak moet altijd van topkwaliteit stof worden vervaardigd. Uiteraard kunnen wij met onze collectie binnen die topkwaliteit nog enkele gradaties aanbieden.

Zo zijn daar onder meer Super-100, 120, 140 tot momenteel Super-220. Het kenmerk van deze stof is de extra souplesse vanwege het dunnere en daardoor sneller herstellende garen. Deze kwaliteiten zijn soms vermengd met cashmere om een nog luxere 'Feel' te verkrijgen.

Het 'je van het' voor de kenner en de Rolls Royce onder de pakkenstoffen is de vicuña en cashmere. Deze stoffen hebben een grote 'aaibaarheidsfactor' maar zijn niet voor iedereen weggelegd.

Veel gevraagd is ook onze sport-en vrijetijdscollectie. Beroemde Engelse dessins als groene visgraten met overchecks, ruiten en tweeds zijn afgestemd op golf-, paardrij-, jacht- en weekendkleding. Wij hebben ook een uitgebreide keuze in linnen stoffen voor de zomer.

Ook voor de Formal Wear kleding bieden wij een uitgebreid pallet aan stoffen: verschillende soorten midnight-blue of zwarte smoking- of rokstoffen en off-white smoking jasjes voor hen die ook wel eens willen wisselen. Daarnaast bieden wij keuze uit mooie, subtiele visgraatjes voor jacquetjassen, verschillende vestkleuren en enkele gestreepte dessins voor de jacquetbroek.

Voor het maatpak voor dames bestaat naast bovenstaande stoffen in klassieke kleuren zoals blauw, grijs en beige, een grote keuze uit meer uitgesproken kleuren en dessins. Een mooi zijden maatpak of van een mooie kwaliteit katoen met cashmere behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De mooiste stoffen van gerenommeerde stoffenhuizen

Meer informatie?
Afpraak maken?
Klik hier

Domhoff travelling tailors - We'll suit you nicely
Tel. +31 (0)23-536 05 81
Email