De gereedschappen van de kleermaker
Gereedschappen van de kleermaker.

Traditioneel vakmanschap in een modern jasje

Voor het succes van uw maatpak is het van belang dat de kleermaker die uw pak zal creëeren over voldoende know-how beschikt om de uitdagingen die uw lichaam biedt van een passend antwoord te voorzien.

Vroeger bij de Gebrs. Domhoff was de relatie tussen de coupeur (hij die de relatie met de cliënt onderhield en die de stof sneed) en de kleermaker (hij die het kledingstuk feitelijk vervaardigde) van groot belang. Beiden moesten beschikken over uitgebreide kennis van het kleermakersvak en het vermogen de nodige informatie naar elkaar te communiceren.

Kennis en nauwkeurigheid

Ook vandaag de dag is het van groot belang dat uw kleermaker over voldoende kennis beschikt om de nodige coupetechnische informatie te vertalen in uw patroon. Hiermee kan het atelier uw maatpak vervaardigen zodat het comfortabel zit en perfect past.

Bij Domhoff is die know-how van generatie op generatie opgebouwd. Technische kennis en naaivaardigheden zoals het met de hand maken van open knoopsgaten op de mouw of voorpanden achten wij van essentieel belang.

Aan de hand van de nauwkeurig opgenomen maten maken wij een uniek patroon voorzien van uw persoonlijke wensen. Dit patroon vormt de basis voor uw maatpak. In nauw overleg met ons atelier wordt de stof gesneden en het pak vervaardigd. Na het afpassen brengen wij de mogelijk nog noodzakelijke aanpassingen met de hand aan. Ons maatpak zal u vervolgens nog jarenlang draagcomfort bieden.

Aandacht voor de kleinste details

Linksboven: het met de hand naaien van de knoopsgaten.
Rechtsboven: het kleermakerskrijt.
Linksonder: detailfoto van voering met mogelijke afwerking van damesjasje.
Rechtsonder: het krijten van de juiste schouderbreeedte.

Meer informatie?
Afpraak maken?
Klik hier

Domhoff travelling tailors - We'll suit you nicely
Tel. +31 (0)23-536 05 81
Email